Yhdistävä lääketiede ry

Radical Health Festival

Radical Health Festival

250 250 people viewed this event.

Yhdistävä lääketiede ry on mukana järjestämässä tätä terveysalan “Slushina” tunnettua kansainvälistä tapahtumaa Messukeskukseen yhdessä Messukeskuksen, Sitran, éditohealthin, Sosiaali- ja terveysministeriön, Euroopan Kardiologisen Seuran ym. tahojen kanssa. 

Radical Health Festival on The Tapahtuma, jossa peräänkuulutetaan radikaalia rohkeutta, luovuutta ja radikaaleja ratkaisuja. On ainutlaatuista, että tällainen tapahtuma on Suomessa!

RHF tapahtumassa ovat mukana Sosiaali- ja terveysministeriön kutsumat delegaatiot ympäri maailmaa, päättäjät, innovaattorit, kehittäjät, tutkijat, terveys- ja hyvinvointialan ammattilaiset ja kansalaiset. Keskiössä ovat ihmiset, innovaatiot ja data. Näkökulmana ennakoiva terveydenhoito, joka on myös Yhdistävä lääketiede ry:n toiminnan kärki 2023-2025.

Yhdistävä lääketiede ry:n tehtävänä yhtenä RHF pääyhteistyökumppanina on tuoda tapahtumaan kokonaisvaltaista, ihmiskeskeistä ja yhdistävää näkemystä. Digitalisaatio, data ja terveysteknologia ovat ihmisten palveluksessa, vaikka usein tuntuu että se on toisinpäin.

15.3.2024 asti tarjolla early bird -lippuja! Lisäksi tarjoamme -10% alennusta Radical Health Festival -lipuista koodilla RHF242

https://radicalhealthfestival.messukeskus.com/tickets/

Lisätietoja Radical Health Festivalista: 

www.radicalhealthfest.com

Additional Details

Järjestäjä - Messukeskus, éditohealth, European Society of Cardiology, Helsingin kaupunki, Health Capital Helsinki, Nightingale Health, Sosiaali- ja terveysministeriö, Yhdistävä lääketiede ry ym. tahot.

Tapahtumapaikka - Messukeskus, Kokoussiipi

Osoite - Messukeskus Helsinki, Kokoussiipi, Rautatieläisenkatu 3, 00520 Helsinki