Etusivu » Jäseneksi

Jäseneksi

Kiitos mielenkiinnostasi yhdistyksemme toimintaa kohtaan!

Hae jäseneksi!

 • Täytä jäljempänä oleva lomake ja lähetä se.
 • Yhdistyksen hallitus käsittelee hakemukset jäsenkriteerien perusteella.
 • Lähetämme sinulle hyväksymiskirjeen hallituksen seuraavan kokouksen jälkeen.

Jäsenmaksu

 • Varsinainen jäsen 30€/vuosi
 • Kannatusjäsen 100€/vuosi

Jäsenkriteerit

 • Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen rekisteröity terveys- ja sosiaalialan ammattihenkilö tai yhdistyksen alan tutkija, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, säännöt ja eettiset ohjeet (linkit jäljempänä).
 • Hallitus voi hyväksyä jäseneksi erityisestä syystä myös muun kuin edellä mainitut henkilöt.
 • Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä henkilö tai yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, säännöt ja eettiset ohjeet (linkit jäljempänä). Kannatusjäsenellä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta.
 • Yhdistyksen hallitus hyväksyy varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet hakemusten perusteella.

Hakemus

Ole hyvä ja täytä seuraavan lomakkeen kaikki kohdat. Paina lopuksi lähetä-painiketta.  Hyväksynnästä ilmoitamme sähköpostitse yhdistyksen hallituksen seuraavan kokouksen jälkeen.

Lue myös tietosuojalauseke.


  Haen varsinaista jäsenyyttäHaen kannatusjäsenyyttä  Jäsenkriteerit
  Olen rekisteröity terveys- tai sosiaalialan ammattihenkilö

  Olen tutkija ja tutkin yhdistävää lääketiedettä

  Muu

  kirjoittamaan verkkosivuille lyhyesti jostain tilaisuudesta, tutkimuksesta, artikkeleista tai keskustelusta tai muusta vastaavastapitämään esitelmänosallistumaan tapahtuman käytännön järjestelyihinkokoamaan käytännön esimerkkejä integratiivisesta hoitamisesta


  Yhteystiedot


  Tietosuojaseloste

  19.4.2020

  Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

  Rekisterin nimi: Yhdistävä Lääketiede ry:n jäsenille lähetettävien kokouskutsujen ja tiedotteiden sekä mahdollisen uutiskirjeen tilaajien rekisteri.
  Rekisterinpitäjä: Yhdistävä Lääketiede ry:n hallituksen kulloinenkin jäsenvastaava henkilö. Yhteystiedot on ilmoitettu näillä verkkosivuilla.
  Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö: Yhdistävä Lääketiede ry:n kulloinenkin puheenjohtaja. Yhteystiedot on ilmoitettu näillä verkkosivuilla.

  Mitä tietoja minusta kerätään?

  Tällä verkkosivulla kerätään:

  Henkilön nimi ja sähköpostiosoite, joka nämä tiedot antamalla ilmoittaa haluavansa saada yhdistyksen kokouskutsuja ja yhdistyksen tiedotteita sekä mahdollisen uutiskirjeen (maksuttomia).

  Henkilötietoja käytetään ainoastaan edellä mainittujen lähettämiseen. Tietoja ei käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus, jonka henkilö antaa antamalla nimensä ja sähköpostiosoitteensa.

  Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

  Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

  Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin olet yhdistyksen jäsen tai olet ilmoittanut haluavasi yhdistyksen mahdollisia uutiskirjeitä tai tiedotteita.

  Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

  Henkilön oikeudet

  Nimesi ja sähköpostiosoitetietojen antajana sinulla ovat seuraavat oikeudet ilmoittamalla asiasta Yhdistävä Lääketiede ry:n puheenjohtajalle:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus